Blog

PIHER

Finibus Bonorum
Finibus Bonorum
2021.08.03 19:53
PIHER
Új Piher Parallel Clamp PRL400

Ez az első alkalom, hogy a PIHER megtervezi és gyártja saját párhuzamos bilincsét: PRL400. A legkisebb, 8 cm-es pofamélységű modellel kezdték.Ez a fajta bilincs az egyes pofák mindkét nyomófelületét párhuzamosan tartja. Ezért különösen hasznosak a famegmunkálásnál és a brikolázsnál panelek ragasztására, fiókok, keretek összeszerelésére stb.Maximális nyomás: 4ooo N (880 font). Nem szokványos ilyen kis párhuzamos bilincseket találni ekkora erővel.

A kulcs az erős szerkezet:-Egy 18x7mm vastag horganyzott mérőacél rúd.-Egy temperöntöttvas pofa.Ez egy acélból készült mag és egy üvegszállal megerősített nylon ruha.Az üvegszállal megerősített nylon test belsejében az egyik legnépszerűbb klasszikus bilincset takarja: az MM modellt.De a különbség nem a nylon, hanem az acél fém.Hét acéltengely van, amelyek párhuzamosan tartják a pofákat és a rudat.

Egy másik minőségi részlet az ergonomikus bükkfa nyél, amely fontos kérés a famunkásoktól. Ez a bilincs klasszikus trapézmenetes csavart tartalmaz a gyors előrehaladás érdekében.